Pratbubbletävling

Ja, då var det dax för årets första pratbubbletävling.

Vad säger (eller varför inte tänker) "Bulten".

Skriv ditt förslag på Forumet eller skicka direkt till Webmastern (klicka då på "webmaster" i vänstra fältet).

Pris blir som "vanligt", en skiva, solbrillor eller bilden på Bulten i 2x2m.
Vi får väl se :-)

 

 

 
Vad säger (eller varför inte tänker) "Bulten".

Så ÄNTLIGEN har den blivit klar

Nils Holgersson Rallyt från 04-04-24 finns nu att köpa på DVD eller andra format efter önskemål. Filmen är ca 25 min lång. Pris 50kr. På skivan finns också ca 5 min från Luciakortegen från 2004.


Maila beställning till webmaster (länken finns också till vänster i "ramen")
eller fyll i beställningsformuläret nere på klubben.

 

Här kan du se 5 min av filmen i Mpeg1 (lågupplöst).

      
  ÄNTLIGEN HÄR!

Efter mycket lång väntetid så är filmerna äntligen klara för distribution. Stefan har hjälpt till för att få det färdigt eftersom det krävs en hel del jobb.

Filmerna är:

"Kulturen 2003" och "The Ride II"


Kulturen 2003 är en film som filmades då vi körde vårt rally 2003. Allt från start till mål. Om du känner igen deltagare på filmen så kan du ju informera dem om möjligheten att köpa filmen.

The Ride II är en film som vi spelade in under en dags körning i Skånsk natur.

Filmerna kostar 50:- / st och fås i formaten DVD eller CD (för uppspelning i PC, om du inte har DVD spelare). Ev intäkter från sålda skivor kommer Stefan & jag att använda för att betala förbrukningsmaterial och nya programvaror för att kunna göra fler och ännu bättre filmer framöver.

Maila beställning till webmaster (länken finns också till vänster i "ramen")
eller fyll i beställningsformuläret nere på klubben.

Janne & Stefan
 
     Kolla på medlemssidan för mer info.Har Du lägre upplösning än 1024x724 kan Du öppna "Gästboken" härifrån.

Har ni kollat denna??? Kul, kul. Tyvärr inget för er med modém. 3 Mb o ladda hem.
http://www.turboforce3d.com/annoying/index.htm

LITE AV VAD SOM HAR HÄNT UNDER 2004


2:a pris gick till Runa Alfven

och

3:e pris till Inger Björkman

 

GRATTIS

   
Saxat från Sydsvenskan 7/12
Mc-buren lucia gästar Malmös gator även i år.
Även i år kommer Skånes Motorcyklister att bjuda på luciakortege genom staden-om vädret tillåter vill säga. I fjor var det 261 ekipage som deltog i det mc-burna luciatåget. Årets lucia heter Karin Åkerman från klubben Fikagänget. Hon kommer att leda mc-karavanen från Stortorget, avfärd 19.00, till Skånes Motorcyklisters klubbhus på Södertorpsvägen.

Nu finns det en mc-lyft att ... ...

Läs mer på SKMC medlemssida.
VINNARE I PRATBUBBLETÄVLINGEN
blev
för andra gången
Per Rosenlind


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS igen

Ett stort TACK till alla er som var med och röstade fram det vinnande förslaget
vilka var

Anders, Gittan, Jocke, Linda, Evelina och Malin.Vinnande bidrag se nedan14 förslag till "Pratbubbletävlingen"kom in (i rätt tid). Läs här. Kolla så att ert/era förslag är med.


Ny pratbubble-
tävling.


Skriv era pratbubbleförslag på "Forumet".

Bästa förslag belönas med solbrillor från 3M
+ cd-skivan MMMM (MotorMusikMedMera).

Bilden finns också på "Månadens bild".

 

 

 

 
Grattis till vinnaren av "Pratbubble" tävlingen vilket blev ingen mindre än Per Rosenlind.

Priset blev solbrillor från 3M och cd-skivan "MotorMusik Med Mera". För att bedöma bidragen tog jag hjälp av sju arbetskollegor som oberoende av varandra röstade. Per´s bidrag fick fyra första placeringar av sju möjliga. "Fjordis" kom på andra plats med två första placeringar. Hans bidrag löd så här "Du, Roy, ditt jä...la ryggskott börjar gå mig på nerverna. Jag har inte mer empati än så här" . Här kan du se Per´s bidrag.  Glöm inte att läsa av mätaren för kör-/touringtrophy 2004. Läs mer på SKMC medlemssida.


Kräftor i Rya 21-22 Aug. Läs mer på SKMC medlemssida.
  Nya städ och öppetlistor ligger ute nu. Läs mer på SKMC medlemssida.  


En liten snutt från "The Ride" 8 MB.
En film av Janne o Linda Fjordager från 2003. Ny film på G.
Läs mer på SKMC medlemssida.


Ett stort tack till Ingvar som möjliggjorde vårt besök på Polishuset. Vi var ca 20 medlemmar som fick ett varmt mottagande av Leif Hammarstedt som också höll ett intressant och entusiastiskt föredrag om både förflutna tider och framtida planer. Leif visade också polisens museum för oss. Senare på kvällen åkte vi upp till sambandscentralen där Rosberg tog hand om oss.
Tack alla för en trevlig kväll.
Till medlemmar i SKMC:
Nedanstående finns att läsa på Vulcan Riders ... ...

Läs mer på SKMC medlemssida.


Hej alla
på Söndag är det dags för Kul-turen


Denna gång blir den lite längre än normalt, ca.26mil ut till det fagra Österlen. Klockan 11.00 kör vi från klubben. Först så kör vi till Sjöborakans café och där kan man proviantera om man så vill. Sedan går färden vidare till ett antal trevliga ställen på Österlen, möjlighet till förtäring kommer att finnas, men ta gärna med er matsäck.
Färden avslutas officiellt i Simrishamn men dom som vill åker tillsammans över Ystad och Smygehuk.
Vi beräknas att vara i Simrishamn kl.15-15.30 och i Malmö ca.16.30.
Så be nu alla om fint väder så ses vi på Söndag.

Hälsningar Peter P-SKMC


Onsdagen
den 19 maj


Den 19, på onsdagen, är Unga Örnar inbjudna att ha sin terminsavslutning på klubben. Då har vi lovat att barnen skall få åka en kort runda på motorcykel. Det brukar komma ca 15 barn. Till detta behöver vi 5 - 10 mc med förare.
Unga Örnar bjuder barnen och oss på korv och något att dricka. Dom kommer kl halv sex (17.30) och stannar till sju-tiden. Hinner ni inte till 17.30 så kom så fort ni kan.RÖKFÖRBUD

Styrelsen har beslutat att införa rökförbud inomhus på klubben utan undantag!!!


Rökförbudet gäller från den 15/5-04.


Orsak till rökförbud är att fler och fler röster höjts för ett förbud (pga.av bl.a.allergier) och vi hoppas att alla medlemmar respekterar vår nya bestämmelse.


StyrelsenKvällsträff
Torsdagen 13 Maj

Län: Skåne
Plats: Klubbstugan Södertorpsvägen 90 i Malmö.
Program: Klockan 18.00 kör vi igång, Detaljprogrammet är ej spikat, men kaffet är klart och grillen fungerar som vanligt.
Org: Skånes Motorcyklister, Södertorpsvägen 90, 215 67 Malmö, (säkrast torsd /sön kl 19-21).
E-post: epost_skmc@bigfoot.com

 


Lördagen den 8 maj har vi blivit medbjudna av "Fikagänget" till Lillemans Mc för fika (så klart) och provkörning av deras nya modeller. Lillemans stänger 14.00 och 14.30 är vi välkomna. Alltså efter stängningsdags och bara för oss. Dom som vill delta kontakta Per R eller Stefan B för vidare information.

 


Söndagen
den 2 maj

 

 

 

CHARITY RUN
(charity e utrikiska å betyder välgörenhet)

Söndagen den 2/5 anrodnar HOG MALMOE CHAPTER sitt Charity run till förmån för de hemlösas förening i Malmö. Start från MC-HUSET, och sedan en tipsrunda som avslutas hos SKMC där fest med korvgrillning och annat kul väntar. Startavgiften på 50:- samt överskott från försäljning av korv, läsk mm går oavkortat till de hemlösas förening i Malmö.
 


Avslut på SKMC


 

Lördagen 8 maj

Barhängarkväll med live musik
 

Alla är välkomna
Hamburgare o korv säljes mellan 19.00 - 20.00

 

Ca: 22 00
On stage:


Red Rooster Revisited
Red Rooster Revisited

Red Rooster Revisited


Inträde 50 krRed Rooster Revisited är ett bluesband som i sin nuvarande form existerat i snart två år. Bandet består av Björn Elldin (gitarr/sång), Andrea Ängkvist Resch (piano/orgel), Lasse Persson (bas) och Per Lindberg (trummor). Då tillfälle ges förstärks bandet av Per Ängkvist på gitarr och sång. Bandet har hämtat sina influenser hos främst Muddy Waters och Howling Wolf, men även B.B. King, Buddy Guy, med flera.
Bandmedlemmarna har varierande bakgrund. Björn Elldin har bl. a. spelat med sin legendariske storebror munspelaren Sture Elldin och den nyligen bortgångne blueslegenden Anders Gutke. Övriga bandmedlemmar är alla rutinerade musiker som figurerat i många olika sammanhang - det som förenar dem är deras kärlek till bluesmusiken. Bandets främsta mål är att föra bluestraditionerna vidare och ge fler människor möjlighet att upptäcka och älska bluesmusiken.


04-05-11

Det finns nu ett diskussionsforum på "första sidan".


Lördagen
den 1 maj
Dax för rally o midda.
Vi samlas vid klubbhuset för gemensam avfärd ... ... Mer info finns på internsidan.


Hanksville Farm på Lördag den 28/2

Hej
Jag tänkte åka upp till Hanksville Farm på Lördag den 28/2 och titta på deras swap meet. OM där är fler som tänkte göra detsamma så kan vi ju samåka, jag tänkte köra kl 14.00 ifrån klubbhuset. Så kom dit en kvart innan så samåker vi.
Med vänliga hälsningar Per Rosenlind

Lite text tagen ifrån deras hemsida.

Hej alla bikers! Hoppas Ni nu efter alla helger känner suget efter våren med allt vad det innebär. Men innan dess är det dag för vårat SWAP MEET på Hanksville Farm, Torrlösa, vi skall försöka slå förra årets mycket välbesökta swap meet. Det är således planerat till den 28 februari 2004, kl 14.00. För att Du, som har något att sälja, ska vara garanterad ett "bord" så kontakta Bertil 0709-36 66 60 eller Ann 0708-37 02 30 snarast möjligt och boka ett bord. Först till kvarn är det som gäller. Vi har ett begränsat antal bord och att stå utomhus är kanske inte så trevligt vid denna tid på året. Caféet kommer att hålla öppet som vanligt. Kom hit och fynda. Väl mött!


Länk till Hanksville Farm:
http://www.ycc-se.org/Skane/indexskane.html